HOAY:n HALLITUKSEN JÄSENTEN SÄHKÖINEN VAALI 25.-29.10.2021 /  UURNAVAALI HOAY:n TOIMISTOLLA 3.11.2021

- HOAY

HOAY:n hallitukseen valitaan 14 jäsentä ja korkeintaan 14 varajäsentä kaudeksi 2022- 2023.

Vaalissa äänestetään sähköisesti. Niille jäsenille, jotka eivät voi äänestää sähköisesti, varataan mahdollisuus uurnavaaliin.

ÄÄNIOIKEUS 

Äänioikeus on jokaisella Helsingin opettajien ammattiyhdistyksen jäsenluetteloon ennen vaalipäiviä merkityllä jäsenellä.

SÄHKÖISEN VAALIN ÄÄNESTYSLINKKIEN LÄHETTÄMINEN JA JÄSENTIETOJEN PÄIVITYS 

Äänestyslinkit on lähetetty jäsenille jäsenrekisterissä ensisijaisesti olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat tarkistaa tulevia äänestyksiä silmällä pitäen, että jäsentiedoissa oleva sähköposti on oikein, tee seuraavan ohjeen mukaisesti. Sähköpostiosoitteen pääsee tarkastamaan OAJ:n sivuilta itse. Suora osoite on: https://omattiedot.oaj.fi  Sähköpostiosoite löytyy kohdasta: Henkilötiedot>sähköpostiosoitteet. Ensisijaisen sähköpostiosoitteen kohdalla lukee “jäsenviestintä”. Sivulle pääsee kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella, jäsennumerolla, jäsenrekisteriin tallennetulla sähköpostiosoitteella tai matkapuhelinnumerolla.

Äänestyslinkit tähän äänestykseen on lähetetty sähköpostiosoitteisiin äänestyksen alkaessa maanantaina 25.10.2021

UURNAVAALI

Ne jäsenet, jotka eivät ole voineet käyttää äänioikeuttaan sähköisessä vaalissa, voivat äänestää Akava-talolla. Äänestämässä voi käydä keskiviikkona 3.11.2021 klo 10.30 -16.00 Käyntiosoite Kellosilta 7 A, Akavatalo, Itä-Pasila, Helsinki.

Akava-talolla äänestystilana on Uusimaa-kokoustila. Uusimaa-tila sijaitsee aulakerroksessa ja Akava-talon ulko-ovessa on ohjeet tilan sijainnista. Tarvittaessa voi soittaa HOAY:n toimiston numeroon 020 7489 550 tai 020 7489 551. 


HOAY:n VAALILAUTAKUNTA   

Jyri Laine jyri.laine@edu.hel.fi

Marjo Ollikainen marjo.ollikainen@edu.hel.fi

Sami Nurminen sami.nurminen@edu.hel.fi