Mielenilmaukseen saapuminen

- HOAY

Mielenilmaus alkaa Rautatientorilla Helsingissä perjantaina 18.9.2015 klo 11.00 ja tilaisuuden arvioidaan päättyvän klo 13.00. Huomioittehan, että tapahtumapaikalle siirtymiseen pitää varata normaalia enemmän aikaa. Läheltä tulevat arvioivat itse, voivatko he mennä töihin ennen mielenilmausta ja palata töihin mielenilmauksen jälkeen.

Tapahtumaan saapuvat bussit ajetaan olympiastadionin pysäköintialueelle, mistä osallistujat kävelevät Rautatientorille. Jos olympiastadionin pysäköintialue on täynnä, käytetään Linnanmäen pysäköintialuetta. Liikenteessä olevista kaukojunista on listaus STOP tapahtuman Facebook-sivulla. https://www.facebook.com/stopmielenilmaus?fref=ts

OAJ jakaa ilmapalloja ja mielenilmauskylttejä Musiikkitalon tai Finlandiatalon takana sijaitsevalla pysäköintialueella. Pyydämme jäseniä käymään OAJ:n materiaalinjakopaikalla. Busseilla saapuvat pitää ohjeistaa kävelemään tämän kautta Rautatientorille. Meidät tunnistaa OAJ:n logolla varustetuista sinisistä jättipalloista, joissa logon lisäksi lukee ”Aina voi oppia enemmän”. Mielenilmaisun jälkeen kyltit pyydetään palauttamaan samalle paikalle. 

Sateenvarjon saa ottaa mukaan, mutta olisi kuitenkin hyvä, että osallistujat varautuisivat mahdolliseen sateeseen mieluummin sadetakin kuin sateenvarjon kanssa. Paikalla on myös ensiapu sekä bajamajoja. Tilaisuudessa ei ole ruokamyyntiä tai –tarjoilua.

Seuratkaa OAJ:n jäsensivuja, joille päivitämme tarvittaessa tarkentavaa tietoa.

HOAY ei valitettavasti voi korvata jäsenilleen mielenilmaukseen saapumisesta aiheutuvia kustannuksia.