TÄHTITAKOMO 2017

- HOAY

Parasta kodin ja koulun, päiväkodin tai muun oppilaitoksen yhteistyötä pääkaupunkiseudullaTähti

Oppiiko sinun lapsesi aivan erityisen loistavassa koulussa tai päiväkodissa? Sellaisessa, jonka yhteisöllisistä käytännöistä muiden olisi hyvä oppia? Vallitseeko lapsesi opinahjossa luottamus ja hyvä, rakentava henki erimielistenkin kesken? Arvostetaanko kaikkien osaamista? Kuullaanko kaikkia, myös lapsia ja nuoria? Onko osallistuminen toimintaan tehty helpoksi ihan kaikille? Miten tämä on saatu aikaan? Kerro meille! Kerro myös, miten juuri sinun lapsesi yhteisö käyttäisi hyödykseen 1500 euron palkinnon.

TÄHTITAKOMO 2017 – kilpailussa palkitaan yhteistyön ja yhteisöllisyyden tähti. Kilpailu aukeaa 1.9.2016 ja siihen voi osallistua jokainen pääkaupunkiseudun koulu, oppilaitos ja päiväkoti. Vapaamuotoinen hakemus jätetään 17.2.2017 mennessä liitetiedostona myöhemmin ilmoitettavaan verkko-osoitteeseen.

Hakemus voi olla video, äänite, teksti – mitä vaan, jonka voi lähettää sähköisessä muodossa linkkinä tai muistitikulla. Tärkeää on, että hakemuksen tekemiseen osallistuu koko yhteisö: lapset, tai nuoret, vanhemmat ja opettajat yhdessä.  Hakemuksen tulee sisältää suunnitelma siitä, miten palkintorahat käytetään koko yhteisön iloksi.

Tarkoituksena on saada hyvät yhteisölliset käytännöt lentoon. Siksi kilpailun järjestäjä haluaa oikeuden hyödyntää kilpailumateriaalia kodin ja oppilaitosten ja päiväkotien yhteistyön edistämiseen. Kilpailuun osallistuvia pyydetään huolehtimaan siitä, että kilpailumateriaaliin liittyvät mahdolliset julkaisuluvat ovat kunnossa kilpailuun osallistuttaessa.

Kilpailun järjestävät OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistys ry, Helsingin vanhemmat (HELVARY) ry, KokoEspoo ry ja Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys (VANVARY) ry. Pääpalkinto on 1500 euroa ja sen lahjoittaa OAJ:n pääkaupunkiseudun alueyhdistys Voittaja julistetaan 31.3.2017. Valinnan tekevät järjestäjäorganisaatiot ja Suomen Vanhempainliiton edustajat.

Lisätietoja:

OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistys ry
Hanna Iso-Kuortti
puheenjohtaja@oajpaakaupunkiseutu.fi

Helsingin vanhemmat (HELVARY) ry
Sanna Valtonen
helvary@helvary.fi

KokoEspoo ry
Tuula Purhonen
info@kokoespoo.fi

Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys (VANVARY) ry
Sami Kanerva
vantaan.vanhempainyhdistykset@gmail.com


PDF-dokumentti aiheesta: